فارس
فارس

هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس ۱۰۸هزار میلیارد ريال سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی و تامین خوراک پتروشیمی انجام داده است. از این پرتفوی سرمایه گذاری ۳۰٫۷هزار میلیارد ريال بر اساس بهای تمام شده، بورسی است و ۷۷٫۶هزار میلیارد ريال دیگر غیر بورسی است.

پرتفوی بورسی شامل ۸۳درصد سهام مبین، ۶۰درصد از بفجر و ۶۵درصد پترول است که شرکت شاهد رشد با اهمیتی در ارزش بازار این شرکت ها نسبت به بهای تمام شده است. (طبق گزارش دی ماه ۶۴هزار میلیارد ريال افزایش ارزش)

در بخش غیر بورسی اما نکات مهمی وجود دارد:

۱ – پتروشيمي کاويان: ۲۰درصد سهام این شرکت در مالکیت هلدینگ فارس است. این واحد اولفینی در حال وارد شدن به مدار تولید است. سالانه دو ميليون تن اتيلن توسط کاویان تولید می شود و ازین حیث یکی از بزرگترین پتروشیمی ها محسوب می شود.

۲ – پالايش بيدبلند خليج فارس: ۱۰۰درصد سهام این پالایشگاه در مالکیت هلدینگ فارس است. این پالایشگاه هنوز به بهره برداری نرسیده اما مشکلات تامین مالی برای اتمام پروژه مرتفع شده است. این پالایشگاه سال ۱۳۹۸ وارد مدار تولید می شود. هدف از ساخت این پالایشگاه تولید اتان برای تامین خوراک طرح پتروشیمی گچساران و سپس تامین اتیلن مورد نیاز طرح های پتروشیمی خط لوله دنا است. بید بلند ۴۸میلیون nm3 گاز متان، ۱٫۵ میلیون تن اتان، ۱٫۵ میلیون تن گاز مایع (پروپان و بوتان) و ۵۰۰ هزار تن پنتان پلاس برای بنزین‌سازی تولید خواهد کرد.

در کنار سایر طرح های پتروشیمی و پالایشی همچون پتروشیمی دماوند، شاید طرح های فوق بتوانند به راحتی رشد سود بسیار با اهمیت برای این هلدینگ در سال آتی و خصوصا سال ۱۳۹۸ ایجاد کنند.

در خصوص پرتفوی غیر بورسی که همکنون فعال است باید گفت شرکت های پتروشيمي بندرامام، پارس، نوری، بوعلی و آریاساسول نسبت به سال ۱۳۹۵ به لحاظ عملکرد سودآوری شرایط بهتری را تجربه کرده اند. فارس از مجموع پرتفوی خود طی سال مالی گذشته ۴۰هزار میلیارد ريال سود دریافت کرده است اما به نکات زیر توجه کنید:

۱) پتروشيمي مبين: ۹۵۲میلیارد تومان در سال ۹۵ به این شرکت dps داده است. سود محقق شده مبین در ۹ ماه سال جاری ۸درصد عملیاتی و ۲۲درصد خالص نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرده است.

۲) پتروشيمي بندرامام: ۴۸۴میلیارد تومان dps در سال گذشته از این پتروشیمی دریافت شد.

۳) پتروشيمي پارس: در سال گذشته ۱۵۰۰میلیارد تومان dps به فارس ازین طریق پرداخت شده ضمن اینکه پتروشیمی پارس همکنون بخشی از سهام آریاساسول را نیز خریداری کرده است.

۴) پتروشيمي برزويه: ۲۹۸میلیارد تومان dps به فارس طی سال اخیر ازین طریق پرداخت شد. این پتروشیمی در ۹ ماه سال جاری رشد ۴درصد سود عملیاتی و ۳۱۰درصد سود خالص را نسبت به سال قبلی گزارش کرده است.

۵) پتروشیمی فجر: ۲۹۵میلیارد تومان dps طی سال گذشته ازین طریق کسب شده و سود خالص ۹ ماه سال جاری رشد ۶درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته نشان می دهد.

در مجموع هلدینگ فارس که پیشبینی ۸۲۲ريال سود خالص دارد به سبب عملکرد واقعی پتروشیمی پارس، بوعلی، بندر امام و در مجموع پرتفوی پتروشیمی خود، می تواند با رشد با اهمیت سود همراه شود. ذکر این نکته بسیار با اهمیت است که p.e انتظاری این سهم به دلیل رشد با اهمیت سود مناسب است لذا به دلیل آنکه هلدینگ فارس از محل بهبود نرخ های فروش و رشد دلار به همراه طرح های توسعه منتفع می شود، در یک نگاه میان مدت می تواند بازدهی مناسبی به سهامداران خود برساند.
تاریخ: ۹۶/۱۱/۰۴
لینک کانال تلگرام
ما را در آپارات دنبال کنید
لینک صفحه اینستاگرام

…………………………………………………………….
برای ثبت نام در کارگزاری فارابی و یا دریافت کد بورسی می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و از خدمات منحصر به فرد کارگزاری فارابی و پیشرفته ترین پنل معاملاتی کشور استفاده نمایید.

دریافت کد بورسی

کد بورسی چیست؟

کد بورسی شناسه یکتای شما برای معاملات در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس است که با داشتن آن می‌توانید برای خود (یا شرکت) سهام و یا اسناد خزانه اسلامی (اخزا) و یا تسهیلات مسکن خرید و فروش نمایید. کد بورسی همانند شماره ملی منحصربه فرد است. پس از داشتن کد بورسی می توانید از طریق یک (یا چند کارگزاری) به خرید و فروش سهام (و یا اوراق اسناد خزانه اسلامی و یا تسهیلات مسکن) بپردازید.

حتی اگر از چند کارگزاری خرید و فروش آنلاین سهام انجام دهید، کد بورسی شما یکسان خواهد بود. (زیرا پس از تکمیل مراحل اولیه، درخواست شما در سازمان بورس انجام می‌شود.) بعد از داشتن کد بورسی لازم است رمز خرید و فروش آنلاین سهام دریافت کنید و معاملات خود را آغاز کنید. اکنون در چند دقیقه می‌توانید همزمان برای دریافت کد بورسی و خرید آنلاین سهام اقدام کنید. با این روش می‌توایند به صورت آنلاین و رایگان کد بورسی دریافت کنید.

پیمانکاران دولت لازم است برای دریافت مطالبات خود یک مرتبه کد بورسی اخذ نمایند. جهت دریافت کد بورسی برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی ( اخزا ، سخا )روی لینک پایین صفحه کلیک کنید .

کارمزد فروش اسناد خزانه اسلامی چقدر است؟

هنگام فروش اسناد خزانه اسلامی، طبق قوانین سازمان بورس، به صورت خودکار مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر می‌شود. این کارمزد دو بخش است شامل ۰٫۰۰۰۶۳ کارمزد کارگزار و ۰٫۰۰۰۱۴۴ کارمزد شرکت فرابورس، که جمعا ۰٫۰۰۰۷۷۴ می‌باشد. (یعنی بابت فروش ۱۰۰ میلیون تومان اسناد خزانه، ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان کارمزد از شما کسر می‌شود.)
………………………………………………………………………………………..
درباره شرکت کارگزاری فارابی:
شرکت کارگزاری فارابی، کارگزار رسمی بورس اوراق بهادار، فرابورس، بورس کالا و انرژی از سال ۱۳۷۲ فعالیت عملیاتی خود را در بازار سرمایه آغاز نمود.
این شرکت با هدف ارائه خدمات نوین و جهان تراز به مشتریان، همواره توسعه کمی و کیفی فعالیت هایش را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.
در این راستا با هدف توسعه کمی فعالیت ها تعداد ۲۷ شعبه و تالار اخصاصی معاملات توسط این کارگزاری در سراسر کشور راه اندازی گردید.
همچنین این شرکت با هدف ارتقاء سطح کیفی خدمات خود، طرح ریزی و توسعه خدمات نوینی را در دستور کار خود قرار داده است که از جمله آنها میتوان به طراحی و معرفی سامانه معاملات آنلاین فارابیکسو اشاره نمود که با توجه به وضعیت پلت فرم های معاملاتی موجود، در نوع خود محصول منحصر به فردی در بازار ایران محسوب میشود.
این شرکت در حال حاضر با تمرکز بر دو عنصر « نوآوری مبتنی بر فن آوری » و « کیفیت مشتری محور » به عنوان مزیت های رقابتی اصلی خود برآنست تا جایگاه خود را به عنوان نخستین کارگزاری جهان تراز در ایران بیش از پیش تثبیت نماید.
فارس – فارس – فارس – فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *