سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي)

#وبوعلی

شرکت سرمایه گذاری بوعلی با سرمایه اسمی ۱۶۰میلیارد تومان، ارزش بازار ۱۸۰میلیارد تومانی دارد.

سال مالی شرکت منتهی به بهمن ماه است. وبوعلی توانست در سال مالی منتهی به بهمن ۱۳۹۶:

۲۰میلیارد تومان درآمد سود سهام
۵٫۲میلیارد تومان برگشت ذخائر
۲۵٫۷میلیارد تومان سایر درآمدها

باید توجه داشت که برگشت ذخائر و سایر درآمدها که حاصل فروش املاک بوده قابل تکرار نیست.

سهام بورسی در پرتفوی شرکت که سود سرمایه گذاری را می سازند به شرح زیر است:

تولید برق دماوند، پتروشیمی فجر، پتروشیمی مبین، همراه اول، شپنا، تیپیکو و در غیر بورسی ها سود اندکی توزیع می شود.

این شرکت همچنان ۳۷میلیارد تومان ذخیره در حساب ها منظور کرده است که عمده آن بابت شرکت های بورسی است و در غیر بورسی ها بابت روغن نباتی پارس و روغن نباتی جهان ذخیره اخذ شده است.

همچنین باید توجه داشت که وبوعلی در حال فروش ملک ترنم است. در سال ۹۵ و ۹۶ مجموع مبلغ فروش این ملک ۹۸ میلیارد تومان بوده است.

طبق صورت های مالی، ۱۰درصد پروژه ترنم برای فروش باقی مانده و پروژه تندیس به طور کلی به بنیاد شهید واگذار شده است.

پرتفوی بورسی شرکت ۳۵میلیارد تومان در زیان است و غیر بورسی ها نیز به طور تقریبی ۴ میلیارد تومان در زیان هستند اما تحولات وبوعلی می تواند تغییراتی را ایجاد کند.

حرکت به سمت سهم های dps محور می تواند باعث شود تا وبوعلی در سال مالی ۱۳۹۷ سود قابل تکرار بیش از ۲۰تومانی را تجربه کند.

در سال مالی ۹۵ و ۹۶ نیز به ترتیب ۱۹ تومان و ۲۸٫۴ تومان سود هر سهم با سرمایه ۱۶۰میلیارد تومانی محقق شده است. nav حدود ۱۴۰ تومان است و قیمت هر سهم ۱۱۰ تومان.

در صورتی که قیمت سهام توليد نيروي برق دماوند، بانک تجارت، بانک دي، سرمايه گذاري خوارزمي، سبحان دارو، بانک ملت، کنتورسازي، سرمايه گذاري مسکن شمال غرب، صنايع شيميائي ايران، کوير تاير و بانک پارسيان رشد کند پرتفوی این شرکت از زیان خارج می شود. در واقع این زیان ۴۰میلیارد تومانی تا حد زیادی به خاطر همین مسائل است.

جریان وجوه نقد شرکت نشان نمی دهد که از محل فروش آن پروژه های ساختمانی، ورود وجه نقدی صورت گرفته باشد و همینطور باید بگوییم هر زمان ورود وجه نقد با اهمیتی صورت گیرد شرایط به سمت بهبود پرتفو حرکت می کند. بهبود وضعیت بانکی ها نیز به نفع وبوعلی است. این شرکت چند روز دیگر مجمع تقسیم سود دارد.
ولید هالات

تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۰۳

دریافت کد بورسی آنلاین

افتتاح حساب آتی سکه

راهنمای دریافت کد بورسی

کانال ما در کارگزاری فارابی

…………………………………………………………………………………
برای ثبت نام در کارگزاری فارابی و یا دریافت کد بورسی می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و از خدمات منحصر به فرد کارگزاری فارابی و پیشرفته ترین پنل معاملاتی کشور استفاده نمایید.

دریافت کد بورسی

کد بورسی چیست؟

کد بورسی شناسه یکتای شما برای معاملات در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس است که با داشتن آن می‌توانید برای خود (یا شرکت) سهام و یا اسناد خزانه اسلامی (اخزا) و یا تسهیلات مسکن خرید و فروش نمایید. کد بورسی همانند شماره ملی منحصربه فرد است. پس از داشتن کد بورسی می توانید از طریق یک (یا چند کارگزاری) به خرید و فروش سهام (و یا اوراق اسناد خزانه اسلامی و یا تسهیلات مسکن) بپردازید.

حتی اگر از چند کارگزاری خرید و فروش آنلاین سهام انجام دهید، کد بورسی شما یکسان خواهد بود. (زیرا پس از تکمیل مراحل اولیه، درخواست شما در سازمان بورس انجام می‌شود.) بعد از داشتن کد بورسی لازم است رمز خرید و فروش آنلاین سهام دریافت کنید و معاملات خود را آغاز کنید. اکنون در چند دقیقه می‌توانید همزمان برای دریافت کد بورسی و خرید آنلاین سهام اقدام کنید. با این روش می‌توایند به صورت آنلاین و رایگان کد بورسی دریافت کنید.

پیمانکاران دولت لازم است برای دریافت مطالبات خود یک مرتبه کد بورسی اخذ نمایند. جهت دریافت کد بورسی برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی ( اخزا ، سخا )روی لینک پایین صفحه کلیک کنید .

کارمزد فروش اسناد خزانه اسلامی چقدر است؟

هنگام فروش اسناد خزانه اسلامی، طبق قوانین سازمان بورس، به صورت خودکار مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر می‌شود. این کارمزد دو بخش است شامل ۰٫۰۰۰۶۳ کارمزد کارگزار و ۰٫۰۰۰۱۴۴ کارمزد شرکت فرابورس، که جمعا ۰٫۰۰۰۷۷۴ می‌باشد. (یعنی بابت فروش ۱۰۰ میلیون تومان اسناد خزانه، ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان کارمزد از شما کسر می‌شود.)
…………………………………………………………………………..
درباره شرکت کارگزاری فارابی:
شرکت کارگزاری فارابی، کارگزار رسمی بورس اوراق بهادار، فرابورس، بورس کالا و انرژی از سال ۱۳۷۲ فعالیت عملیاتی خود را در بازار سرمایه آغاز نمود.
این شرکت با هدف ارائه خدمات نوین و جهان تراز به مشتریان، همواره توسعه کمی و کیفی فعالیت هایش را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.
در این راستا با هدف توسعه کمی فعالیت ها تعداد ۲۷ شعبه و تالار اخصاصی معاملات توسط این کارگزاری در سراسر کشور راه اندازی گردید.
همچنین این شرکت با هدف ارتقاء سطح کیفی خدمات خود، طرح ریزی و توسعه خدمات نوینی را در دستور کار خود قرار داده است که از جمله آنها میتوان به طراحی و معرفی سامانه معاملات آنلاین فارابیکسو اشاره نمود که با توجه به وضعیت پلت فرم های معاملاتی موجود، در نوع خود محصول منحصر به فردی در بازار ایران محسوب میشود.
این شرکت در حال حاضر با تمرکز بر دو عنصر « نوآوری مبتنی بر فن آوری » و « کیفیت مشتری محور » به عنوان مزیت های رقابتی اصلی خود برآنست تا جایگاه خود را به عنوان نخستین کارگزاری جهان تراز در ایران بیش از پیش تثبیت نماید.

سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي) سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي) سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي) سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي) سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي) سرمايه‌گذاري‌بوعلي‌ (وبوعلي)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *