پالايش نفت شيراز (شراز)

#شراز

شرکت پتروشیمی شیراز به دلیل ارائه شفاف سازی مبنی بر تبدیل سود ۲۲۸ میلیارد ريالی به زیان ۱۴۵۱ میلیارد ريالی، با توقف نماد مواجه شد. شرکت موظف بود تا پایان اردیبهشت ماه صورت مالی ۱۲ ماهه ارائه کند و به دلیل عدم ارائه با توقف نماد تا زمان ارائه گزارش همراه خواهد بود.
بر اساس ترازنامه، شیراز ۱۷ هزار میلیارد ريال بدهی بانکی دارد. بر طبق آخرین ضمائم منتشر شده توسط شرکت، ۲۴۸ میلیون یورو بدهی بانکی جهت اجرای طرح توسعه دریافت شده است.

اقساط ارزی مربوط به بانک ملت با دوره پرداخت سال ۱۴۰۰ است که در گزارش ۹ ماهه منتهی به آذر با نرخ ۵۰۸۳۱ ريال تسعیر شده است. اقلام پولی در تاریخ ترازنامه با نرخ ارز در دسترس به روز رسانی و در ترازنامه ثبت می گردد. اختلاف رقم جدید با رقم قبلی در ترازنامه به عنوان سود یا زیان تسعیر ارز شناسایی می گردد.

در گزارش ۹ ماهه شرکت در بخش سایر هزینه ها ۶۰۷ میلیارد ريال مستمری بازنشستگاه ثبت کرده است. این رقم به دلیل پرداخت به کارکنانی است که پیش از موعد در حال بازنشسته شدن هستند.

شیراز در سال ۹۶ به درآمد ۱۷٫۱ هزار میلیارد ريالی رسیده و به طور متوسط هر تن اوره صادراتی را ۹ میلیون ريال فروخته است در حالی که بهای تمام شده هر تن اوره ۴میلیون ريال است.

در ۹ ماه منتهی به آذر این شرکت ۴۶۷۲ میلیارد ريال سود برده است. در زمستان ۴۳۰ هزار تن اوره صادر شده بنابراین به لحاظ عملیاتی سود به شدت نسبت به پیشبینی می توانسته رشد کند ازین جهت که با نرخ و مقدار بیشتری نسبت به پیشبینی ها فروش محقق شده است.

این شرکت زیان تسعیر ارز را در گزارش ۹ ماهه در بخش هزینه مالی صورت سود و زیان طبقه بندی کرده است. تعدیل منفی اخیر نیز ناشی از افزایش نرخ ارز و طبعا زیان تسعیر ارز حاصل ازان است.

در پایان آذر شرکت ۱۹۷۴ میلیارد ريال زیان تسعیر ارز داشته و رشد یورو باعث می شود در پایان اسفند ۸۷۶ میلیارد ريال دیگر زیان تسعیر ارز اضافه شود اما علی القاعده با رشد سود عملیاتی به دلیل افزایش مقدار فروش و نرخ اوره جهانی، شرکت می بایستی این زیان را از محل رشد سود عملیاتی می توانست جبران کند.

در هر حال باید منتظر گزارش شرکت ماند اما نکته آخر و بسیار مهم اینکه اگر دلار دولتی در محدوده ۴۲۰۰ با شیب کند رو به بالا بماند، این شرکت در گزارش سه ماهه زیان تسعیر ارزی بیشتر از ۷۰۰ میلیارد ريال خواهد داشت اما اگر پس ازان با نرخی منطقی و با شیب فعلی رشد کند، ازین جهت که قیمت اوره جهانی بالا مانده، حجم تولید شرکت هم رو به افزایش است، از دید عملیاتی سود خوبی خواهد ساخت و سایر هزینه ها نمی تواند این شرکت را مجددا زیان ده کند.

قاعدتا گزارش ۳ ماهه خوبی نخواهد داشت چون دلار در فصل بهار تک نرخی شده اما پس ازان یعنی در فصول بعدی وضعیت بهتر می شود.

تاریخ:۱۳۹۷/۰۳/۲۱

دریافت کد بورسی آنلاین

افتتاح حساب آتی سکه

راهنمای دریافت کد بورسی

کانال ما در تلگرام

…………………………………………………………………………………
برای ثبت نام در کارگزاری فارابی و یا دریافت کد بورسی می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و از خدمات منحصر به فرد کارگزاری فارابی و پیشرفته ترین پنل معاملاتی کشور استفاده نمایید.

دریافت کد بورسی

کد بورسی چیست؟

کد بورسی شناسه یکتای شما برای معاملات در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس است که با داشتن آن می‌توانید برای خود (یا شرکت) سهام و یا اسناد خزانه اسلامی (اخزا) و یا تسهیلات مسکن خرید و فروش نمایید. کد بورسی همانند شماره ملی منحصربه فرد است. پس از داشتن کد بورسی می توانید از طریق یک (یا چند کارگزاری) به خرید و فروش سهام (و یا اوراق اسناد خزانه اسلامی و یا تسهیلات مسکن) بپردازید.

حتی اگر از چند کارگزاری خرید و فروش آنلاین سهام انجام دهید، کد بورسی شما یکسان خواهد بود. (زیرا پس از تکمیل مراحل اولیه، درخواست شما در سازمان بورس انجام می‌شود.) بعد از داشتن کد بورسی لازم است رمز خرید و فروش آنلاین سهام دریافت کنید و معاملات خود را آغاز کنید. اکنون در چند دقیقه می‌توانید همزمان برای دریافت کد بورسی و خرید آنلاین سهام اقدام کنید. با این روش می‌توایند به صورت آنلاین و رایگان کد بورسی دریافت کنید.

پیمانکاران دولت لازم است برای دریافت مطالبات خود یک مرتبه کد بورسی اخذ نمایند. جهت دریافت کد بورسی برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی ( اخزا ، سخا )روی لینک پایین صفحه کلیک کنید .

کارمزد فروش اسناد خزانه اسلامی چقدر است؟

هنگام فروش اسناد خزانه اسلامی، طبق قوانین سازمان بورس، به صورت خودکار مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر می‌شود. این کارمزد دو بخش است شامل ۰٫۰۰۰۶۳ کارمزد کارگزار و ۰٫۰۰۰۱۴۴ کارمزد شرکت فرابورس، که جمعا ۰٫۰۰۰۷۷۴ می‌باشد. (یعنی بابت فروش ۱۰۰ میلیون تومان اسناد خزانه، ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان کارمزد از شما کسر می‌شود.)
…………………………………………………………………………..
درباره شرکت کارگزاری فارابی:
شرکت کارگزاری فارابی، کارگزار رسمی بورس اوراق بهادار، فرابورس، بورس کالا و انرژی از سال ۱۳۷۲ فعالیت عملیاتی خود را در بازار سرمایه آغاز نمود.
این شرکت با هدف ارائه خدمات نوین و جهان تراز به مشتریان، همواره توسعه کمی و کیفی فعالیت هایش را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.
در این راستا با هدف توسعه کمی فعالیت ها تعداد ۲۷ شعبه و تالار اخصاصی معاملات توسط این کارگزاری در سراسر کشور راه اندازی گردید.
همچنین این شرکت با هدف ارتقاء سطح کیفی خدمات خود، طرح ریزی و توسعه خدمات نوینی را در دستور کار خود قرار داده است که از جمله آنها میتوان به طراحی و معرفی سامانه معاملات آنلاین فارابیکسو اشاره نمود که با توجه به وضعیت پلت فرم های معاملاتی موجود، در نوع خود محصول منحصر به فردی در بازار ایران محسوب میشود.
این شرکت در حال حاضر با تمرکز بر دو عنصر « نوآوری مبتنی بر فن آوری » و « کیفیت مشتری محور » به عنوان مزیت های رقابتی اصلی خود برآنست تا جایگاه خود را به عنوان نخستین کارگزاری جهان تراز در ایران بیش از پیش تثبیت نماید.

پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز) پالايش نفت شيراز (شراز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *