#ایراد_از_صندلی_هاست

در دوران محمود، وقتی سکه رشد می کرد، توهم زدند که بازار آتی ساعت ۱۰:۳۰ باز می شود، در حالی که سکه نقدی از ۱۱ معامله می شود و تصور کردند سکه آتی به سکه نقدی نخ می دهد.

بعد دانشمندان معاصر استنباط کردند که دلار پشت دست سکه نقدی قیمت می خورد و قاعدتا رشد دلار به دلیل این است که بازار آتی سکه ساعت ۱۰:۳۰ باز می شود.

جمع حضرات چنین تصمیم گرفتند که سکه آتی دیرتر باز شود! بعد دیدند هیچ ربطی به هم نداشت.

اندکی گذشت، بازار سکه آتی را یک طرفه کردند و خرید را بستند. جمعی از آتی کارها، کال مارجین شدند و نهایتا این جریان هیچ تاثیری روی سکه و دلار نگذاشت.

سکه پیش فروش کردند، بورس سهام را تبلیغ کردند، سود بانکی را بالا بردند و در نهایت هیچ کدام افاقه نکرد که نکرد.

بعد که بحث مذاکره با ۱+۵ مطرح شد، به شکل معجزه آسایی دلار به ثبات رسید. نرخ بهره نزولی شد و باید بگوییم معجزه برجام بود که ورود ارز را تسهیل و عطش خرید ارز را از میان برد. یعنی هیچ کدام از سیاست های آن دولت نتیجه نداده بود.

دولت جدید هنوز با آن مشکلات برخوردی نداشته است. تحریم شورای امنیت و نه سازمان ملل نیستیم ضمنا روسیه، چین و اتحادیه اروپا همچنان حداقل در ظاهر بر علیه ایران نیستند در حالی که در سال های قبل سخت ترین تحریم نفتی ایران توسط اروپا به تصویب رسید و سایر کشورها با آن همراه شدند اما در این زمان اروپایی ها نیز مخالف فشار به ایران هستند.

ترامپ از برجام خارج شد اما اولین برگشت تحریم ها از ۲۰ تیرماه صورت میگیرد. این در حالی است که دولت تمام راهکارهای دولت قبلی را مو به مو قبل از آغاز تحریم انجام داده است.

به وضوح در دولت های قبلی دیدیم که جمشید بسم الله دلار را بالا نبرده بود اما در همین دولت و در آغاز رشد دلار یک جمشید بسم الله نامی را گرفتند!

همان کارهای بیهوده دولت قبلی را دقیقا به همان ترتیب دولت فعلی انجام داده است. آیا انتظار نتیجه ای متفاوت داشتید؟

تصمیم های اقتصادی خصوصا آنجا که نرخ بهره را ۵درصد بالا بردند که نرخ دلار را کنترل کنند و یا سکه را پیش فروش کردند به قیمتی کمتر از ارزش ذاتی، کاملا اشتباه بود و البته دقیقا شبیه به دولت های قبلی پس باید به این نتیجه برسیم که #ایراد_از_صندلی_هاست که هرکسی بر روی آن بنشید، همان تصمیم اشتباه قبلی را میگیرد.

اگر یک روزی شما رئیس جمهور شدید، بند یک این است که اگر دلار گران شد، یک جمشید بسم الله نامی را بگیرید، بندهای بعدی هم در اینترنت سرچ کنید به ترتیب تاریخ ببینید دولت های قبلی چه کرده اند فقط اینکه بند آخر توافق است.
هلالات

تاریخ:۱۳۹۷/۰۴/۰۳

دریافت کد بورسی آنلاین

افتتاح حساب آتی سکه

راهنمای دریافت کد بورسی

کانال ما در تلگرام

…………………………………………………………………………………
برای ثبت نام در کارگزاری فارابی و یا دریافت کد بورسی می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و از خدمات منحصر به فرد کارگزاری فارابی و پیشرفته ترین پنل معاملاتی کشور استفاده نمایید.

دریافت کد بورسی

کد بورسی چیست؟

کد بورسی شناسه یکتای شما برای معاملات در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس است که با داشتن آن می‌توانید برای خود (یا شرکت) سهام و یا اسناد خزانه اسلامی (اخزا) و یا تسهیلات مسکن خرید و فروش نمایید. کد بورسی همانند شماره ملی منحصربه فرد است. پس از داشتن کد بورسی می توانید از طریق یک (یا چند کارگزاری) به خرید و فروش سهام (و یا اوراق اسناد خزانه اسلامی و یا تسهیلات مسکن) بپردازید.

حتی اگر از چند کارگزاری خرید و فروش آنلاین سهام انجام دهید، کد بورسی شما یکسان خواهد بود. (زیرا پس از تکمیل مراحل اولیه، درخواست شما در سازمان بورس انجام می‌شود.) بعد از داشتن کد بورسی لازم است رمز خرید و فروش آنلاین سهام دریافت کنید و معاملات خود را آغاز کنید. اکنون در چند دقیقه می‌توانید همزمان برای دریافت کد بورسی و خرید آنلاین سهام اقدام کنید. با این روش می‌توایند به صورت آنلاین و رایگان کد بورسی دریافت کنید.

پیمانکاران دولت لازم است برای دریافت مطالبات خود یک مرتبه کد بورسی اخذ نمایند. جهت دریافت کد بورسی برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی ( اخزا ، سخا )روی لینک پایین صفحه کلیک کنید .

کارمزد فروش اسناد خزانه اسلامی چقدر است؟

هنگام فروش اسناد خزانه اسلامی، طبق قوانین سازمان بورس، به صورت خودکار مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر می‌شود. این کارمزد دو بخش است شامل ۰٫۰۰۰۶۳ کارمزد کارگزار و ۰٫۰۰۰۱۴۴ کارمزد شرکت فرابورس، که جمعا ۰٫۰۰۰۷۷۴ می‌باشد. (یعنی بابت فروش ۱۰۰ میلیون تومان اسناد خزانه، ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان کارمزد از شما کسر می‌شود.)
…………………………………………………………………………..
درباره شرکت کارگزاری فارابی:
شرکت کارگزاری فارابی، کارگزار رسمی بورس اوراق بهادار، فرابورس، بورس کالا و انرژی از سال ۱۳۷۲ فعالیت عملیاتی خود را در بازار سرمایه آغاز نمود.
این شرکت با هدف ارائه خدمات نوین و جهان تراز به مشتریان، همواره توسعه کمی و کیفی فعالیت هایش را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.
در این راستا با هدف توسعه کمی فعالیت ها تعداد ۲۷ شعبه و تالار اخصاصی معاملات توسط این کارگزاری در سراسر کشور راه اندازی گردید.
همچنین این شرکت با هدف ارتقاء سطح کیفی خدمات خود، طرح ریزی و توسعه خدمات نوینی را در دستور کار خود قرار داده است که از جمله آنها میتوان به طراحی و معرفی سامانه معاملات آنلاین فارابیکسو اشاره نمود که با توجه به وضعیت پلت فرم های معاملاتی موجود، در نوع خود محصول منحصر به فردی در بازار ایران محسوب میشود.
این شرکت در حال حاضر با تمرکز بر دو عنصر « نوآوری مبتنی بر فن آوری » و « کیفیت مشتری محور » به عنوان مزیت های رقابتی اصلی خود برآنست تا جایگاه خود را به عنوان نخستین کارگزاری جهان تراز در ایران بیش از پیش تثبیت نماید.

ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست ایراد از صندلی هاست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *