در هفته گذشته شاخص با 79758 واحد کار خود را آغاز کرد و با 79465 واحد به کار خود پایان داد . شاخص هم وزن نیز با 17230 واحد در ابتدای هفته به 17184 واحد در روز چهارشنبه رسید . در مجموع می توان گفت بازار در محدوده 79000 واحد در حال نوسان است و بعید به نظر می رسد در هفته جاری نیز روند سریعی چه در صعود و چه در نزول داشته باشد . نکته مثبت معاملات بازار در هفته گذشته افزاریش حجم معاملات بود که می تواند نوید رشد بازار در هفته های آینده را بدهد .کماکان 79200 واحد حمایت مهمی برای بازار است و 79000 واحد نیز حمایت روانی بسیار مهمی برای بازار است که بعید است به راحتی از دست برود . اما از لحاظ اصلاح زمانی می توان گفت شاخص کماکان جای اصلاح دارد و از اوایل هفته بعد می توان بازار را سبز رنگ دید . البته اگر اتفاق بنیادی خاصی در بازار رخ ندهد .
بررسی سهام پیشنهادی هفته گذشته :
در هفته گذشته ۲ سهم برای بررسی به دوستان پیشنهاد شد :
غگلستا – دیران
غگلستا تا قیمت11417 در روز شنبه گذشته معامله شد و در روز چهارشنبه با قیمت پایانی 11,782 ریال و در آستانه صف خرید به کار خود خاتمه داد .
دیران نیز که در روز شنبه در محدوده 3600 ریال معامله می شد در روز چهارشنبه با قیمت پایانی 3924 ریال به کار خود خاتمه داد .
سبد پیشنهادی هفته پایانی خرداد ماه 96
از این هفته با توجه به شرایط کلی بازار ، چند سهم از صنایع مختلف و بر اساس تحلیل بنیادی برای بررسی معرفی می شود و یک یا دو سهم نیز به عنوان پیشنهاد جذاب خرید معرفی می شود. توجه داشته باشید که پیشنهاد بررسی بر اساس تحلیل بنیادی ، بازده میان مدتی دارند و جهت نوسان گیری پر رسیک هستند .
گروه حمل نقل : حسینا – حتاید
گروه لیزینگ : ولمت – ولساپا
گروه ساختمان : ثشاهد – ثعمرا
گروه فلزات اساسی : باما – کبافق – فباهنر
گروه پالایشی : شاوان
گروه خودرو : خزامیا – خمحور – خچرخش
گروه ماشین آلات : بترانس – بموتو
گروه قند و شکر : قشیر – قزوین
گروه غذایی : غگلستا – غبشهر
گروه دارویی : دعبید – دحاوی
گروه کاشی و سرامیک : کترام
گروه رایانه : اپرداز – رتاپ
گروه سیمان : ستران
پیشنهاد خرید :
فاذر
سهم در محدوده 3000 ریال برای ورود جذاب است و در صورت عبور از 3300 ریال می توناد تا 4200 ریال رشد داشته باشد .