چکاپا

چکاپا روزهای خاصی را دارد و به شدت مورد توجه بازار است
با هم مروری به سهم داشته باشیم که مهر در حد ماه قبل بود … سهم در تیر ماه به فروش 386 میلیارد ریال رسیده و در مرداد فروش 392 میلیارد ریالی را داشت و شهریور 391 میلیارد ریال و مهر 319 میلیارد ریال فروش داشت که جمع فروش 3840 میلیارد ریالی را دارد.

در تیر نرخ خمير ويرجين ۹۲,۸۷۹,۸۳۷ ریال و نرخ رول سفید نیز ۹۵,۸۲۵,۴۳۸ ریال بوده است در مرداد نرخ خمير ويرجين ۹۴,۰۸۰,۱۵۳ ریال و نرخ رول سفید نیز ۹۱,۱۱۴,۰۲۴ ریال است .در شهریور نرخ خمير ويرجين ۸۵,۹۳۳,۰۴۵ ریال و نرخ رول سفید نیز ۸۷,۴۰۱,۲۵۸ ریال و حالا در مهر نرخ خمير ويرجين ۷۷,۸۱۲,۵۰۰ ریال و نرخ رول سفید نیز ۸۷,۶۷۸,۲۵۷ ریال است و در نرخ ها افت را نشان میدهد از نظر مقدار فروش خوب ولی از نظر نرخ کاهشی بوده است.

وسینا

وسینا در گزارش تلفیقی 6ماهه نسبت به دوره قبل پیشرفت خوبی داشته و 158 ریال محقق کرده است در مدت مشابه این عدد 52 ریال بود در 6ماهه سود اصلی نیز تحقق 84 ریالی را داشته . گزارش تلفیقی خوبی را راهی کدال کرده است.

سصفها

سصفها و خبر افزایش سرمایه از انباشته … پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری شرکت :به استحضار می رساند به موجب مصوبه هييت مديره افزايش سرمايه از مبلغ 200 ميليارد ريال به 350 ميليارد ريال از محل سود انباشته منوط به اخذ نظر حسابرس وبازرس قانوني و تصويب مجمع وتاييد سازمان محترم بورس اوراق بهادار ميباشد.

بتا سهم

تحلیل بازار و شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.

کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse

ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org

خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *