رکیش
رکیش برخلاف رتاپ خیلی تغییرات اساسی را ندارد .
سهمی که مهر با کمی افت 419 میلیادر ریال فروش داشته و در ابان به عدد 444 میلیارد ریالی رسید در اذر این عدد 463 میلیارد ریال بوده و خیلی توفیقی نداشته و 3 ماهه سوم 1326 میلیارد ریال درامد است .
در اغاز زمستان در دی به فروش 472 میلیارد ریالی رسیده و بهمن با کمی رشد 503 میلیارد ریال شد و جمعا 4829 میلیارد ریال فروش داشته است . خیلی خاص نیست و عدد جهشی نبوده است.
چدن
چدن جز سهم های خاص بازار است
در بهمن خوب نبود و 188 میلیارد ریال فروش داشته و نرخ ۲۰۴,۶۶۷,۴۴۵ ریال شده و عجیب است که کم شده … دی با فروش کم 233 میلیارد ریالی و نرخ خوب ۲۴۷,۴۱۷,۹۲۷ ریالی مواجه بود. در اذر حرکت خود را جبران کرد 323 میلیارد ریال فروش داشته و نرخ فروش ۲۲۵,۴۱۲,۰۸۴ ریال . در مهر به فروش 193 میلیارد ریالی رسید و نرخ فروش ۲۳۳,۶۵۵,۲۶۰ ریالاست. ابان با فروش نه خیلی خوب 121 میلیارد ریالی و نرخ ۲۲۳,۱۳۳,۰۸۰ ریالی مواجه بود . جمع فروش11 ماهه 2220 میلیارد ریال است میانگین فروش 10 ماهه این سهم 203 میلیارد ریال بوده است.
خاهن
خاهن در بهمن با درامد 115 میلیارد ریالی خیلی خاص نبود در دی به فروش بهتر 177 میلیارد ریالی رسید و پیشرفت داشت در اذر به عدد 107 میلیارد ریالی رسیده بود . جمعا در 11 ماهه 1532 میلیارد ریال بوده و نرخ هم در بهمن ۱۴۹,۵۷۱,۰۵۹ و دی ۱۵۲,۳۷۷,۱۴۸ ریال شده در اذر ماه نرخ فروش ۱۴۹,۰۹۱,۶۶۷ ریال بوده است.
بتا سهم
تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold
