کگهر
کگهر در شهریور 8067 میلیارد ریال درامد داشت و کنسانتره را با نرخ ۱۲,۵۲۸,۰۵۲ ریال و کلوخه ۵,۴۰۸,۱۰۲ ریال فروخته است مرداد بهتر بود و 11761 میلیارد ریال فروش داشت نرخ فروش نیز در کنسانتره ۱۱,۵۵۸,۲۱۰ و کلوخه ۴,۷۷۷,۵۳۹ ریال است
تیر با فروش 8206 میلیارد ریالی مواجه شده و نرخ فروش در کنسانتره ۱۰,۲۷۶,۵۹۸ ریال است
جمع فروش9 ماهه 59812 میلیارد ریال است.
کاذر
کاذر با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-99A-103 مورخ 1399/06/22 از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1399/07/22 در استان اصفهان ،شهر سده لنجان به آدرس اصفهان – کيلومتر 50جاده اصفهان شهرکرد- شهرک صنعتي فولاد شرکت فرآورده هاي نسوز آذر برگزار میگردد
دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
فجام
فجام تا 5 ماهه 234 میلیارد ریال فروش داشت در شهریور این عدد به 95 میلیارد ریال رسیده و جمعا 6 ماهه 329 میلیارد ریال درامد داشته و شهریور خوبی برای سهم بوده است.
بتا سهم
برای دریافت کد بورسی به صورت غیر حضوری و استفاده از سامانه آنلاین معاملات بورس و خرید و فروش سهام ، و همچنین ثبت نام در سامانه سجام ، به وبسایت www.kargozari.org مراجعه نمایید. با سامانه فارابیکسو ، شما به صورت همزمان می توانید در بازار آتی سکه ، زعفران و بورس اوراق بهادار معاملات آنلاین انجام دهید.
کگهر در شهریور 8067 میلیارد ریال درامد داشت و کنسانتره را با نرخ ۱۲,۵۲۸,۰۵۲ ریال و کلوخه ۵,۴۰۸,۱۰۲ ریال فروخته است مرداد بهتر بود و 11761 میلیارد ریال فروش داشت نرخ فروش نیز در کنسانتره ۱۱,۵۵۸,۲۱۰ و کلوخه ۴,۷۷۷,۵۳۹ ریال است . تیر با فروش 8206 میلیارد ریالی مواجه شده و نرخ فروش در کنسانتره ۱۰,۲۷۶,۵۹۸ ریال است. جمع فروش9 ماهه 59812 میلیارد ریال است.








