#بازار ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
در حالی به استقبال اولین روز کاری هفته می رویم که به نظر می رسد با توجه به دو روز پایانی تیر ماه و برگزاری مجامع در دقیقه نود و به واسطه توقف بسیاری از نماد ها نمی توان انتظار خاصی از بازار و حجم معاملات داشت . از سوی دیگر به واسطه پایان مهلت انتشار گزارش های ۳ ماهه، طی دو روز پیش رو شاهد انتشار مابقی گزارش های ۳ ماهه هستیم .
در مورد گزارش ها به نظر می رسد با توجه به جو کلی فروردین ماه و پس از آن فرود سخت رئیس جمهور, عملا دولت فرصت چندانی برای دست اندازی به جیب شرکت ها نداشت و اینکه موضوع قطعی برق نیز در خرداد ماه چندان جدی نبود، می توان امیدوار بود که ثبات حاشیه سود شرکت ها و حتی رشد اندک آنها در گزارش ها تا حدودی مشهود باشد . بازار در این هفته می تواند یک مثبت کم حجم را تجربه کند . از سوی دیگر و با به پایان رسیدن تعطیلات می توان امیدوار بود که بازار طی ۶ هفته بدون تعطیلی پیش رو تا حدودی بهتر عمل کند .
دو مورد دلار بازار آزاد و نیما و تاثیر آن بر بازار سرمایه قبلا نکاتی را مطرح کردیم . از نظر ما کف دلار در بازار آزاد همین محدوده ۵۶ تا ۵۷ هزار تومان است و هر گونه اصلاح آن به محدوده ۵۳ هزار تومان که اکنون برخی از آن سخن می گویند احتمالا تنها فرصت خرید خواهد بود و زین پس بیشتر شاهد رشد نرخ نیما خواهیم بود .
خرید صندوق های طلا و سکه در چنین شرایطی به دید نگهداری در میان مدت و حتی به دید نوسان گیری تا آبان ماه به نظر کم ریسک است و می توان وزن صندوق های طلا و سکه را در سبد از ۱۰ با ۱۵ درصد افزایش داد . افزایش تنش ها در منطقه همزمان با رشد قیمت اونس در بازار های جهانی، باعث شده تا طلا و دلار داخلی جای افت چندانی نداشته باشد . تکمیل خرید ها می تواند همزمان با اصلاح نرخ اونس طلا باشد .
#واچ_لیست_روزانه
#فراکابی
روز چهارشنبه و قبل از تشکیل صفوف خرید سنگین در این گروه، از اقبال بازار به #کالا گفتیم . اگر ریسک پذیر هستند می توانید #فرابورس را به دید نوسان گیری در نظر داشته باشید . پس از آن #بورس نیز گزینه جذابی است . کماکان بر این باور هستیم که بهترین نماد در این گروه # کالا است و می توان سود خوبی را در کوتاه مدت و میان مدت از آن گرفت .
معاملات











