سومین روز کاری هفته را در حالی آغاز می کنیم که شرایط سیاسی منطقه نسبت به روز قبل تغییر چندانی نداشته و درب همچنان بر همان پاشنه می چرخد اما از منظر بنیادی و همچنین جلب توجه مسئولین به بازار سرمایه شرایط کمی بهبود یافته است .
در جلسه دیروز ستاد اقتصادی دولت، رئیسجمهور پس از شنیدن گزارش و راهکارهای ارائهشده رئیس سازمان بورس، دستورات لازم را به دستگاههای مختلف برای بهبود وضعیت بازار سرمایه، صادر کرده است . نکته دیگر در مورد معاملات امروز بازار سرمایه گزارش #شخارک است .
درگزارش #شخارک بخشی به عنوان سایر درآمد ها شناسایی شده و در رشد سود شخارک اثر بسزایی داشته است . گویا این عدد اثر برگشت مصوبه اصلاح و تعدیل نرخ خوراک است . نسبت p.e از محدوده ۹٫۶ به ۵٫۵ با این گزارش کاهش یافت. قیمت هر سهم شخارک حدود ۵۴۰۰ تومان است.
در مورد رفتار این دولت با تولید کننده و صاحبان صنایع چند روز قبل صحبت کردیم . تغییر در رفتار دولت فعلی نسبت به صنایع کاملا مشهود است و پس از کاهش هزینه های برق صنایع ، اکنون شاهد اصلاح نرخ خوراک هستیم .
با این گزارش بازار نیم نگاهی به پتروشیمی ها خواهد داشت و احتمالا در این گروه شاهدافزایش تقاضا خواهیم بود . برداشت شخصی ما این است که بازار امروز بر خلاف چند روز گذشته با افزایش تقاضا همراه خواهد بود و حداقل در دقایقی شاهد جمع شدن صفوف فروش در اهرمی ها خواهیم بود .
اینکه این تقاضا تداوم داشته باشد یا خیر و آیا پس از جمع شدن صفوف فروش، شاهد رنج های مثبت و پایدار در سهام باشیم به عوامل متعددی بستگی دارد اما با توجه به جمیع جهات به نظر می رسد می توان با خوشبینی بیشتری به بازار امروز نگاه کرد . از گزارش های منتشر شده در کدال گرفته تا دستور رئیس جمهور و تقویت هر روز دلار نیما … البته سایه تحولات سیاسی کماکان بر سر بازار است و نباید در خرید ها بی گدار به آب زد .
در مورد پالایشی ها نیز گزارش ها آمد و آنقدر ها هم که بازار انتظار داشت گزارش ها بد نبود . به نظر می رسد امروز پالایشی ها نیز آن فشار فروش دو روز گذشته را نداشته باشند و شرایط بهتر از قبل باشد
جمع بندی نهایی اینکه به نظر امروز شاهد نوسانات سنگین در بازار باشیم و امیدواریم در پایان این خریداران باشند که دست بالا را داشته باشند و فروشندگان پیشمان شده باشند .
شرایط سیاسی











