یه روز شیک تقویمی و بین تعطیلی رو آغاز می کنیم ۰۵/۰۶/۰۷  و یه تبریک ویژه برای اون دوستانی که سالها بعد این مطلب رو می خونند و تولدشون امروزه . از ۹ ماه پیش تا حالا چند بار جنگ شده، چند بار قرار بوده حکومت عوض شه و خیلی ها که کسی فکرش رو نمی کرد، الان بین ما نیستند. خواستم بگم برای این سر وقت به دنیا اومدن، برهه حساسی رو برای تو راهی بودن پشت سر گذاشتید و …
به سراغ بازار می رویم…

بازار چهارشنبه خوب آغاز کرد و در چند دقیقه نخست، امکان خرید در اکثر گروه های بازار فراهم بود و بعد از آن، شاهد رنج های مثبت در اکثر گروه ها و نماد ها و قفل شدن بازار در صفوف خرید بودیم . البته در نیمه دوم، عرضه ها در گروه هایی نظیر #دارو #سیمان #غذایی بیشتر شد اما نهایتا قیمت ها در محدوه مثبت باقی ماند و بازار یک روز خاص دیگر را پشت سر گذاشت . صندوق های طلا هم کاملا مطابق انتظار ما رفتار کردند و همانطور که با شما درمیان گذاشتیم،  نوسان مثبت ۴ درصدی رو به خریداران اول وقت خودشون دادند . امیدواریم شما هم مثل ما حداکثر استفاده رو از این نوسان برده باشید .

و اما بازار امروز …

برای بررسی رفتار بازار امروز، باید عوامل تاثیر گذار بر رفتار خریداران و فروشندگان را بررسی کرد . اولین عامل که از روزهای قبل همراه بازار است، صفوف خرید پرقدرت و کم عرضه، در نماد هایی نظیر #ذوب #وتجارت #وبصادر است . حجم سرخطی در کلیت بازار نیز موید این موضوع است که بازار تا حدود زیادی ریسک ها را در خود هضم کرده است و کماکان به آینده امیدوار است . نکته دیگر گزارش هی ماهانه است که در اکثر گروه ها و نمادها شاهد گزارش هایی بهتر از میانگین ماه های قبل هستیم . هر چند در بخش تولید، شاهد کاهش نسبی هستیم، اما نرخ های بالای فروش، این کاهش تولید را پوشش داده است . در #پالایشی ها، #شبریز گزارش چندان جذابی نداشت و کاهش نرخ ها را شاهد بودیم .

اگر این کاهش نرخ در گزارش دیگر پالایشی ها نیز رخ دهد، می تواند منجر به اصلاح موقت در نماد های این گروه شود. از سوی دیگر روز دوشنبه عرضه اولیه #تابان را داریم که نیاز به نقدینگی را در بازار بالا خواهد برد . از منظر سیاسی، اوضاع کمی با روز چهارشنبه متفاوت است و بازار از آن شرایط خوشبینی محض کمی فاصله گرفته است . لفاظی ها کمی بالا گرفته و ظاهرا طرف مقابل، تمایلی به بازگشت به تفاهم نامه و از سرگیری مذاکرات ندارد. به نظر می رسد با وجود تقاضای خوب در بازار امروز،  سمت عرضه نسبت به روز چهارشنبه، تقویت شود و شاهد نمادهای متعادل  و منفی بیشتری نسبت به روز قبل در بازار امروز باشیم .

#تحلیل_تکنیکال_انس_طلا
احتمال پایان روند صعودی کوتاه‌مدت طلا؛ افت بیش از ۴ درصدی قیمت جهانی

روز گذشته بازارهای جهانی در محدوده منفی معامله شدند؛ واکنشی که پس از سخنرانی رئیس جدید فدرال رزرو و افزایش انتظارات برای تداوم سیاست‌های انقباضی و احتمال افزایش نرخ بهره به‌منظور مهار تورم شکل گرفت.در بازار طلا نیز فشار فروش تشدید شده است. با توجه به بسته شدن کندل روزانه در ۴۴۵۴ دلا ، می‌توان احتمال داد که روند صعودی کوتاه‌مدت این فلز گران‌بها به پایان رسیده باشد. در این سناریو، قیمت می‌تواند تا محدوده ۴۳۰۰ دلار، معادل حدود ۴ درصد پایین‌تر از سطح فعلی، کاهش یابد.
شایان ذکر است که قیمت طلای جهانی از روز چهارشنبه تاکنون بیش از ۴ درصد افت را تجربه کرده که نشان‌دهنده افزایش فشار فروش و تقویت نگرانی سرمایه‌گذاران نسبت به سیاست‌های پولی آتی فدرال رزرو است.

#تحلیل_تکنیکال_دلار

دلار پس از شکست محدوده مقاومتی ۱۸۹ هزار تومان، رشد قیمتی تا محدوده ۲۰۵ هزار تومان رو تجربه کرد و پس از اون با اصلاح اندک، اکنون در محدوده ۲۰۰ هزار تومان و بالای ابر ایچیموکو قرار دارد. ساختار کلی همچنان صعودی است، اما قیمت در نزدیکی مقاومت مهم و روانی ۲۰۰ هزار تومان نوسان می‌کند. مقاومت پیش رو محدوده ۲۰۵ هزار تومان و حمایت مهم بازار در محدوده ۱۹۹ هزار تومان قرار دارد  . تثبیت بالای ۲۰۰ هزار تومان می‌تواند مسیر را برای حرکت به سمت سقف قبلی هموار کند . از دست رفتن این محدوده، احتمال اصلاح تا محدوده ۱۸۹ هزار تومان را افزایش می دهد .

 

 

چارت دلار از کدال ۷۲۴

صندوق های طلا/صندوق های طلا 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *