#تپکو گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۲۱,۱۲۱,۸۹۴,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۹۰,۱۸۸,۴۸۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۳ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
شفاف سازی خاص در #کنور
یک فقره گواهی کشف صادره مربوط به معدن سنگ آهن ظفرآباد مربوط به ماده معدنی مگنتیت (غیرپلاسری) – سنگ آهن – با ذخیره قطعی ۷۷۰٫۰۰۰ تن و ذخیره احتمالی ۵۲۰٫۰۰۰ تن، به صورت یک محدوده ۴ ضلعی به مساحت ۰٫۵۰۹۳ کیلومتر مربع واقع در استان کردستان شهرستان دیواندره بخش کرفتو دهستان زرینه آبادی ظفر آباد جاده اصلی دیواندره-سقز جاده فرعی ظفرآباد، به حضورتان ایفاد می گردد. پروانه معدن مذکور در سال ۱۳۸۹ به نام شرکت صبانور بوده که پس از برداشت حدود ۱۰۰٫۰۰۰ تن و اتمام ذخایر، بدون استفاده و راکد مانده بود، لیکن طی اکتشافات تفصیلی اخیر شرکت به نتایج ذکر شده منجر گردید.
نحوه مالکیت شرکت بر منابع کشف شده پروانه بهره برداری به نام شرکت است.
#شاراک افت جدی سود در ۳ماهه را داشت و ۲۸۴ ریال به ازای هرسهم سود محقق کرده است
سهم ۱۶۷۳ میلیارد ریال سود عملیاتی و۲۲۹۲ میلیارد ریال سود خالص دارد

#پارتا به اطلاع مي‌رساند با توجه به عدم رعایت ماده ۳۹ دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران ( عدم رعایت الزامات ماده ۹دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان فرابورس ایران اقدام به اعطای فرصت ۷ روزه به ناشر (تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۴)جهت رعایت موارد فوق نموده است.

#حسیر خرید ۷ دستگاه واگن مسافری موضوع انتشار اوراق مرابحه
#وپترو در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی نشده به سود ۶۱۸۸ ریالی رسیده است
#دشیمی افزایش نرخ گرفت
احتراما در راستای رعایت مفاد ماده ۱۳ دستورالعمل افشاء اطلاعات به استحضار می رساند ، نرخ فروش ۳۰ قلم از محصولات این شرکت براساس مصوبه کمیسیون قانونی قیمت گذاری سازمان غذا و دارو ، ابلاغ شده در تاریخ فوق ، بطور میانگین ۱۶% افزایش یافته که بصورت برآوردی تاثیر آن در فروش سال قبل معادل ۱۴/۶۷ درصد می باشد .
#ثفارس
پروژه مشارکتی مدرسه خان( نیکان )
تاريخ الحاقیه قرارداد ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
طرف قرارداد شرکت عمران و بهسازی شهری ( باز آفرینی شهری ایران)
مبلغ قرارداد مشخص نیست
شرح جزئيات شامل تغييرات صورت گرفته و اثرات آن بر اساس نظریه هیئت حل اختلاف،موضوع ماده ۲۶ قرارداد، میزان سهم الشرکه این شرکت از ۷۹٫۷% به ۸۶٫۸۶% افزایش یافت.
#پارتا و حاشیه های جدید
به اطلاع مي‌رساند با توجه به عدم رعایت دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، شرکت فرابورس ایران ، طی نامه شماره ۱۲۳۰۰۸۳ مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۴ ضرورت رعایت موارد فوق ظرف مهلت ۷ روزه ماه را به شرکت تاکید نمود
لکن به رغم پیگیری‌های انجام شده، ناشر موارد فوق را ارایه ننموده است.
با توجه به اتمام مهلت ۷ روزه ماهه ناشر به علت عدم رعایت دستورالعمل های مصوب سازمان، نماد معاملاتی ناشر تعلیق می گردد.
بدیهی است بازگشایی نماد معاملاتی ناشر منوط به رعایت الزامات ماده ۹دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان می باشد.
#وبصادر در راستای اجرای ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به استحضار می‌رساند؛ تعداد۱٫۲۲۰٫۰۵۱٫۳۸۸ سهم معادل ۶۹٫۱۶ درصد از سهام شرکت سازه پویش بابت وصول مطالبات، تملک گردید.

 

بتا سهم

#کدال_نگر

افزایش سرمایه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *