اوره

در نیمه دوم سال جاری از تقاضای بالای هندوستان تاثیر بالایی پذیرفته است. این کشور که بزرگترین وارد کننده اوره در جهان محسوب می‌شود، رکورد بیشترین تقاضای خود را در سال جاری جابجا کرده است. کل واردات این کشور از آوریل ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ برابر با ۹٫۱ میلیون تن شده بود در حالی که از آوریل ۲۰۲۰ تا به امروز یعنی ۳ ماه کمتر از مقطع مشابه، از ۹ میلیون تن هم فراتر رفته است. کل اوره‌ی معامله شده در جهان بالغ بر ۵۰ میلیون تن است که هند نقش مهمی در آن دارد.

کمپانی هندی RCF که یک کمپانی دولتی است به تنهایی در اکتبر بالغ بر ۲٫۱۸ میلیون تن اوره از طریق یک مزایده خریداری کرده که نشان از اهمیت آن در بازار اوره دارد.

هندی‌ها محموله‌های اوره را با تمام توان از بازار خریداری می‌کنند به نحوی که منجر به افزایش قیمت در سایر نقاط می‌شود.

برآورد شده که واردات اوره هندوستان در سال ۲۰۲۰ برابر با ۱۱ میلیون تن و کل مصرف این کشور برابر با ۳۶٫۲ میلیون تن شود. مهمترین محرک این مصرف بالا، توسعه فعالیت‌‌های کشاورزی و بالا بودن سطح بارش‌ها در این کشور عنوان شده است.

هنوز مشخص نیست که اگر تقاضای هندوستان در سال ۲۰۲۱ به اندازه سال جاری نباشد، کدام کشور می‌تواند با تقاضای خود جای هندوستان را پر کند و بازار را به جلو هدایت کند.

برزیل هم امسال با واردات ۶٫۵ میلیون تن اوره رکورد واردات خود را می‌شکند.

چین بزرگترین تولید کننده اوره در جهان محسوب می‌شود و نقش بسیار مهمی در صادرات این محصول دارد. از حالا پیش‌بینی شده که صادرات اوره صنعتی و کشاورزی این کشور بعلت افزایش تقاضای داخلی در سال آتی از ۵٫۳ میلیون تن به ۴ میلیون کاهش یابد که می‌تواند تا حد زیادی اثر کاهش تقاضای هندوستان را خنثی کند.

در کل انتظار می‌رود که ظرفیت تولیدی اوره در جهان در سال ۲۰۲۱ افزایش یابد که این اطمینان را ایجاد می‌کند که عرضه در سال آتی کافی خواهد بود.

ولید هلالات

#اوره  #تقاضا  #پالایشگاه

 

تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *