#دلر و افزایش نرخ – تعداد 103 قلم از محصولات این شرکت مشمول افزایش قیمت به طور میانگین 17.40% شده است که تاثیر آن در کل فروش سال قبل 5.91%می‌باشد.

شفاف سازی در #تپکو
میزان کل بدهی شرکت فرعی تولید تجهیزات سنگین ایمن رسا به سازمان تامین اجتماعی وفق نامه 6851/1403/100 مورخ 17/04/1403 اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی مبلغ 1،332،400 میلیون ریال اعلام شده است که علاوه بر بدهی های فوق ، بدهی های ماهیانه جاری و حق بیمه استخدام نیروی جدید و هزینه 4% سخت و زیان آور نیروهای بازنشسته به مبلغ بدهی فوق افزایش خواهد یافت و مقرر گردیده پس از صدور برگ پرداخت تا میزان مطالبات حال شده سازمان تامین اجتماعی ، برابر با ارزش مازاد ملک (مابه التفاوت ارزش ملک و بدهی حق بیمه) شرکت تولید تجهیزات سنگین ایمن رسا بستانکار شده و برای بدهی های یکساله آتی این شرکت منظور گردد.
شرح هر گونه تخفيف اعطايي موردی وجود ندارد.
شرح مطابق یادداشت توضیحی 5-13 صورت های مالی حسابرسی شده منتهی به 1402/12/29 شرکت فرعی تولید تجهیزات سنگین ایمن رسا (سهامی خاص) بابت حق بیمه های معوق و جرایم مربوطه به سازمان تامین اجتماعی بدهی داشته لذا در جهت کنترل نقدینگی شرکت ، (خروج ماهانه وجه نقد) رفع مشکلات بدهی بیمه ای،استفاده بهینه از دارایی های غیر مولد با انتقال زمین اهواز به سازمان تامین اجتماعی موافقت گردید.همچنین فرایند تعیین قیمت توسط کارشناس رسمی صورت گرفته و به دلیل عدم مراجعه خریدار غیر وفق آگهی های منتشره در روزنامه های کثیرالانتشار این معامله با سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.
توليد انرژي هاي تجديد پذير مپنا از زیرمجموعه های #رمپنا در 6 ماهه به سود 6345 میلیاردریالی رسیده است که نزدیک به کل سود سال قبل است
#وبانک هم سرمایه را ثبت کرد
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-03A-017 مورخ 1403/03/13 بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1403/04/23 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 27,250,000 میلیون ریال به‌مبلغ 50,250,000 میلیون ریال ( از محل اندوخته مبلغ 23000000 میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ 1403/05/31 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
#حرهشا با عنایت به اتمام مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه شماره DPM-IOP-03A-038 مورخ 1403/04/27 و موافقت سازمان بورس واوراق بهادار مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه این شرکت به مدت 30 روز و تا تاریخ 1403/07/23 تمدید گردید
توليد برق سنندج مپنا از زیرمجموعه های #رمپنا در 6ماهه 2520 میلیاردریال سود خالص محقق کرده که بیش از کل سال قبل است
#گلدیرا تیر و مرداد خوبی داشت
در فروردین با فروش ۶۷۶۷ میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت ماه با کمی افت ۴۸۱۰ میلیارد ریال و خرداد بهتر شد  و 5428 میلیارد ریال بوده و در 6 ماه  38559 میلیارد ریال فروش داشت
تیر این عدد با رشد ۷۴۳۹ میلیارد ریال بود و مرداد 8788 میلیارد ریال که به فروش 54827 میلیارد ریالی رسیده و مدت مشابه قبل 35437 میلیارد ریال بود
#دتولید با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-03A-058 مورخ 1403/05/29، مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت، بر اساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1403/06/06 در خصوص دعوت به مجمع عمومی فوق العاده راُس ساعت 14:00 روز شنبه مورخ 1403/06/17 درمحل تهران-خيابان 16 آذر- دانشگاه تهران- ساختمان جديد دانشکده داروسازي- سالن رازي برگزار گردید و به حد نصاب قانونی نرسید
#صبا جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1403/06/28 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خيابان وليعصر-بالاتر از خيابان جام جم-نرسيده به چهار راه پارک وى،مجموعه فرهنگى آموزشي تلاش برگزار میگردد
#کسرا مالکیت خود را در شرکت زیرمجموعه به 100% رساند
مبلغ کل قرارداد 2,226,000 میلیون ريال می باشد که مبلغ 26,000 میلیون ريال طی یک فقره چک روز پرداخت گردید و مابقی در پایان سال مالی جاری پرداخت می گردد.
جزئيات تحصيل
شركت تحصيل شده آلومینیوم پارس اکسید کسرا
درصد خريداري شده 35 درصد
#شپاکسا جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1403/06/28 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 8 بزرگراه شهيد متوسليان(فتح) شرکت پاکسان سالن اجتماعات برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
سایر موارد
توضیحات:
1-افزايش موضوع ادغام در ماده 18 اساسنامه (وظايف و اختيارات مجمع عمومي فوق العاده) 2-ادغام شرکت ياران توسعه بهشهر(سهامي خاص)در شرکت پاکسان (سهامي عام) 3-ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي فوق العاده باشد.
#ثامید و مشارکت در پروژه
شرکت توسعه و عمران امید(سهامی عام) جهت ساخت و ساز در قالب قرارداد مشارکت در ساخت بر روی یک قطعه زمین واقع در شهر تهران مطابق مشخصات آگهی پیوست از کلیه سرمایه گذاران توانمند و متخصص در امر ساختمان دعوت به همکاری می نماید
#فزر در مجمع افزایش سرمایه
✅در پاسخ به سوالی در مورد علل واردات طلا از سوی شرکت عنوان شد: در راستای حفظ منافع و جلوگیری از کاهش درآمدهای ارزی از محل صادرات، به‌جای فروش ارز نیمایی، شمش وارد کردیم. تنها شرکتی هستیم که اجازه واردات طلا داریم.
#کیسون در مرداد بهتر بود و به عدد 6499 میلیارد ریالی رسیده و 5 ماهه درامد 23657 میلیارد ریالی داشت
#تیپیکو
📌ادامه گزارش آوای آگاه از مجمع شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین:
✅در حالی بررسی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در شرکت‌های تابعه هستیم و به محض نهایی شدن اطلاع‌رسانی می‌شود.
#شتهران افزایش نرخ فروش برخی از محصولات با ضریب افزایش بیش از 10%
#تیپیکو 3000 ریال تقسیم کرد
#سیمرغ سرمایه را ثبت کرد
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-03A-041 مورخ 1403/04/30 بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1403/05/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 1,300,000 میلیون ریال به‌مبلغ 29,194,691 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 12642549 میلیون ریال ، از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها مبلغ 15252142 میلیون ریال و میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ 1403/06/11 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
#ثبهساز
شرکت بهساز کاشانه تهران ( سهامی عام) مجوز تامین مالی از طریق انتشار و عرضه اوراق اجاره را اخذ نموده است
#وکبهمن افزایش سرمایه میدهد
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 10,000,000,000 ریال به مبلغ 20,000,000,000 ریال از محل سود انباشته به منظور حفظ رقابت پذيري و اجراي خط مشي شرکت و جلوگيري از خروج وجه نقد که در تاریخ 1403/05/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
#وبصادر در راستای اجرای ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به استحضار می‌رساند؛ تعداد382.027.383 سهم معادل 1.27 درصد از سهام شرکت پالایش نفت تبریز به صورت یکجا و نقدعرضه خواهد شد
#پترول جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1403/06/28 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس ضلع غربي ورزشگاه آزادي، پژوهشگاه صنعت نفت، مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت سالن آزادگان برگزار میگردد

بتا سهم

#کدال_نگر

مشمول افزایش قیمت/مشمول افزایش قیمت/مشمول افزایش قیمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *