#فاما گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۸,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالي و استفاده از معافيت مالياتي موضوع بند ث ماده ۱۴ قانون تامين مالي توليد و زير ساخت ها که در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
نيان باتري خاوران از زیرمجموعه های #نیان در ۶ماهه به سود ۴۶۱ میلیارد ریالی رسیده است
#ونفت طرح BOT شرکت سوخت رسانی و خدمات فرودگاهی اوج
#آببین بسته میدهد
فروش محصول پسته خشک خندان رقم احمدآقایی و رقم اکبری
تاريخ انعقاد قرارداد ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
طرف قرارداد محمدجواد حاج عبداللهی
مبلغ قرارداد ۱۵۶,۳۰۰ میلیون ریال
نحوه تسویه مبلغ ۳۰٫۰۰۰ میلیون ریال به صورت نقد و مابقی تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ تسویه میگردد.
شرح جزئيات قرارداد فروش ۳۰٫۰۰۰ کیلوگرم پسته خشک خندان رقم اکبری و ۶٫۵۰۰ کیلوگرم پسته خشک خندان رقم احمدآقایی
#سکرد ۸۴۵ ریال تقسیم کرد
بانک #دی
اطلاعيه عرضه عمده سهام مديريتي غيرکنترلي شرکت بيمه دي
تاريخ برگزاري مزايده ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
شرح فرآيند مزايده عطف به نامه شماره ۱۲/۳۵۳۵/ک/د و شماره ۱۲/۳۵۳۷/ک/د مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۴شرکت کارگزاری بانک دی(سهامی خاص)، در نظر دارد تعداد ۲٫۶۱۰٫۸۸۶٫۷۲۵ سهم معادل ۲۷٫۴۸ درصد از سهام شرکت بیمه دی (سهامی عام) را بصورت تجمیعی،بطور عمده و نقد یا نقد و شرایطی از طریق بازار اول فرابورس ایران عرضه نماید
#دانا به استحضار می رساند پيگيرى هاي مکرر از سازمان برنامه و بودجه جهت دريافت الباقى ثمن معامله زمين هاي علي آباد و همچنين شهرداري تهران بابت انجام تهاتر موضوع افشاي مورخ ١۴٠٢/١٢/٠٢ در حال انجام مي باشد.
#شغدیر در راستای اجرای مفاد ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای شرکتهای ثبت شده در سازمان بورس، بدین وسیله ضمن ایفاد دادنامه شماره ۱۴۰۳۳۱۳۹۰۰۰۲۰۹۲۵۵۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری مربوط به اعمال ماده ۹۱ قانون دیوان عدالت اداری نسبت به دادنامه شماره ۱۴۰۲۳۱۳۹۰۰۰۰۹۲۰۴۷۵ مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۳ هیات عمومی دیوان عدالت اداری درخصوص شکایت شرکت پتروشیمی زاگرس، به استحضار می¬رساند رای قطعی صادره حاکی از ابطال مفاد نامه شماره ۱/۲۵۴۳۴-۱ ص پ مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۰شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد نرخ سرویس های جانبی برای سال ۱۴۰۰ بوده که تبعات و آثار مالی و حقوقی آن مشمول شرکت پتروشیمی غدیر نیز خواهد بود. با عنایت به اینکه درخصوص نرخ¬های سرویس¬های جانبی برای سال های ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۳ اقدامات حقوقی در دیوان عدالت اداری در جریان می باشد، بدیهی است به محض روشن شدن نتیجه مراتب به استحضار سهامداران محترم از طریق سامانه کدال اطلاع¬رسانی خواهد شد.
#خزامیا و افزایش سرمایه
پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر افزايش سرمايه از محل سود انباشته به استحضار می رساند پيرو پيگيريهاي مکرر سهامداران محترم اين شرکت در خصوص آخرين وضعيت افزايش سرمايه از محل سود انباشته ، به اطلاع مي رساند روند بررسي افزايش سرمايه در سازمان بورس و اوراق بهادار در حال انجام و پس از اخذ مجوز هاي مربوطه از آن سازمان محترم اطلاع رساني خواهد گرديد.
#سفارس به سمت افزایش سرمایه میرود
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۵,۶۲۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور اصلاح ساختار مالي ، جبران مخارج سرمايه اي انجام شده ، تحصيل سهام و مشارکت در طرح هاي توسعه اي و افزايش سرمايه شرکت هاي سرمايه پذير که در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۵ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
#کیمیاتک به مجمع میرود
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-03A-119 مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۰:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۷ در استان قم ،شهر قم به آدرس شهرستان سلفچگان ، منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان ، بلوار صنعت سالن همايش منطقه ويژه اقتصادي برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
شفاف سازی دوباره #خزامیا
پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری سايت کدال مبنی بر توليد اتوبوس ديزل ۱۲ متري شهري به استحضار می رساند در راستاي توسعه سبد محصولات شرکت زامياد به اطلاع سهامداران محترم اين شرکت مي رساند تخصيص ارز مربوط به پروژه اتوبوس ديزل ۱۲ متري شهري ( بصورت قطعات منفصله) بمنظور توليد اين محصول در شرکت زامياد توسط بانک مرکزي صادر گرديده است و اقدامات لازم در اين خصوص توسط شرکت زامياد صورت پذيرفته است .
#فجهان شرکت گهر انرژی سیرجان ( سهامی خاص ) در حال حاضر ۴۸ مگاوات ( معادل ۲۸ درصد ) از برق مصرفی شرکت جهان فولاد سیرجان ( سهامی عام ) را تامین می نماید .
#زگلدشت با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-99A-194 مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۳,۷۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
#دتوزیع و افزایش درصد افزایش سرمایه
پیشنهاد هییت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت توزیع داروپخش
درصد افزایش سرمایه: ۱۸۳۶ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
دلایل اصلاح: کارشناسي يکي از املاک شرکت که در تاريخ ارائه طرح توجيهي اوليه به دليل نداشتن نقشه UTM ارزيابي نگرديده بود.
#خفولا
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت خدمات فني فولاد يزد
درصد افزایش سرمایه: ۶۴۶۳ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
#وپست با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوز DPM-IOP-03A-030 مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده ۱۴۰۳/۰۴/۱۳ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۱۶,۳۹۰,۸۳۶ میلیون ریال بهمبلغ ۳۶,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، تعداد ۱۸,۹۸۸,۷۹۱,۰۱۲ سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد ۶۱۹,۰۵۱,۹۸۸ سهم ۱۰۰۰ ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
#غسالم
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت سالمين
درصد افزایش سرمایه: ۳۴ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: سود انباشته
#دسبحان از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۱:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۴ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران-خيابان شيخ بهايي جنوبي-شهرک والفجر-خيابان ايرانشناسي-خيابان نهم-پلاک ۶-ساختمان شماره دو سازمان مديريت صنعتي برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
بتا سهم