✍🏻 بررسی گزارش ماهانه نماد #حخزر #مرداد1405
نکات گزارش:

فروش ریالی کشتیرانی دریای خزر  از 192 میلیارد در مرداد سال گذشته،  به 698 میلیارد تومان در مرداد امسال رسیده است , شرکت در 5ماه ابتدایی امسال 95% از کل فروش سال گذشته را پوشش داده است.

در 5ماه ابتدایی امسال از منظر ریالی شرکت 198% رشد فروش نسبت به 5ماه ابتدایی سال 1404 تجربه کرده.

فروش دلاری : شرکت از منظر دلاری در مرداد امسال به فروش 2.1 میلیون دلاری رسیده این در حالیست که سال گذشته شرکت 3.7 میلیون دلار فروش داشته است .

بنیاد شرکت : شرکت از گزینه‌های مناسب بازار در شرایط اخیر اقتصاد کشور می‌باشد, با توجه به کاهش عملیات در جنوب کشور و افزایش حجم عملیات در شمال کشور این سهم یکی از گزینه‌های برنده بازار است.

دقت کنیم که برای خرید باید ارزندگی آن را سنجید که در این تحلیل آورده نشده است . 

 

فروش ریالی کشتیرانی دریای خزر  از 192 میلیارد در مرداد سال گذشته،  به 698 میلیارد تومان در مرداد امسال رسیده است , شرکت در 5ماه ابتدایی امسال 95% از کل فروش سال گذشته را پوشش داده است. در 5ماه ابتدایی امسال از منظر ریالی شرکت 198% رشد فروش نسبت به 5ماه ابتدایی سال 1404 تجربه کرده. فروش دلاری : شرکت از منظر دلاری در مرداد امسال به فروش 2.1 میلیون دلاری رسیده این در حالیست که سال گذشته شرکت 3.7 میلیون دلار فروش داشته است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *