#آسیاتک پیرو اطلاعیه شماره ۹۳۸۱۱۳ مورخ 1401/06/22در راستای اجرای مفاد ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های پذیرفته شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به استحضار می‌رساند عملیات عمرانی مربوط به توسعه زیرساخت مرکز داده در منطقه آزاد ماکو در شمال غرب کشور در مرحله اقدامات اجرایی است. این مرکز داده با ظرفیت ۱,۰۰۰ هزار رک و بر پایه استاندارد Tier3 در ۴ فاز توسعه، طراحی و مخارج طرح توسعه برای فاز اول حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است. لازم به ذکر است در ادامه با پیشرفت مراحل اجرایی و عملیاتی پروژه پس از اخذ مجوزهای زیرساختی مانند برق، فیبر و اتصال شبکه سراسری، آماده‌سازی زمین و تحویل قطعی آن و سایر مجوزهای لازم از منطقه آزاد ماکو و پیش‌بینی دقیق مخارج آن اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت خواهد پذیرفت.

#حافرین 74 ریال تقسیم کرد
بازرگاني خدمات بندري ايران از زیرمجموعه های #شیران در 6ماهه به سود 2288 میلیارد ریالی رسیده است
#وگردش   پیرو آگهی منتشر شده در تاریخ 1404/05/18 و آگهی مورخ 1404/05/29مبنی بر تمدید گشایش پاکات تا تاریخ 1404/06/12 در روزنامه اطلاعات و ایران در خصوص فراخوان فروش از طریق مزایده سهام مازاد بانک گردشگری، با عنایت به اینکه درخواست های متعددی واصل گردیده و مذاکرات با بانک در حال انجام می باشد و برخی از درخواست های واصله با شرایط آگهی مزایده مطابقت نداشته و از طرفی بدلیل حجم ریالی بالای برخی از معاملات، در جهت تحقق الزامات ابلاغی بانک مرکزی ج.ا.ا می بایست به صورت جداگانه مورد بررسی و در صورت رعایت صرفه و صلاح اقتصادی بانک تصمیم گیری لازم صورت پذیرد،به منظور اجرای ضرورت تجدید ساختار بخشی از سرفصل های ترازنامه بانک،در صورت تحقق هر کدام از این درخواست ها و معاملات، مراتب جهت شفاف سازی در سامانه کدال بارگزاری خواهد گردید.لکن در شرایط فعلی ضمن اطلاع رسانی کلی از طریق سامانه کدال در خصوص اقدامات در حال انجام،موضوع حضور و بررسی درخواست های انجام شده اعلام که چنانچه هر یک از پیشنهادات دریافتی اجرایی شود،مراتب بطور همزمان از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی می گردد.
#تماوند پذیرش تعهد پذیره‌نویسی (موضوع بند 29 ماده 1 قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی) اوراق مرابحه عام دولت با نمادهای اراد 228 و اراد 229 جهت تامین نقدینگی مورد نیاز براي خرید کالاها و خدمات مورد نیاز دستگاه‌هاي اجرایی، با ضمانت سازمان برنامه و بودجه کل کشور و با عاملیت فروش ایستگاه معامله گر مستقل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با نرخ سود سالانه علی الحساب 23 درصد (پرداخت هر شش ماه یکبار از تاریخ انتشار اوراق) منتشر شده است. جمع درآمد تعهد پذیره‌نویسی اوراق یاد شده به مبلغ 622،304 میلیون ریال بوده که هنگام پذیره نویسی در شهریور ماه 1404 شناسایی شده است.
#فسپا تاسیس شرکت توسعه انرژی تندر
افزایش سرمایه 28 درصدی #فروی از محل سود انباشته، مورد تائید حسابرس قرار گرفت.
#فرود   شروع برخی فرایندهای تولید(میلگرد) از امروز
#دجابر در گزارش 6ماهه تلفیقی حسابرسی شده 684 ریال و در سود اصلی 786 ریال محقق کرده است
#تیپیکو به مجمع می رود
جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز یکشنبه مورخ 1404/06/23 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خيابان وليعصر – پايين تر از چهارراه پارک وي – مجموعه فرهنگي و ورزشي تلاش برگزار میگردد
#حریل جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 11:00 روز یکشنبه مورخ 1404/06/23 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران – خيابان وليعصر- نرسيده به پارک ساعي – شماره 2141 – هتل سيمرغ برگزار میگردد
#تاپیکو جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1404/06/26 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس سالن همايش هاي مجموعه فرهنگي و ورزشي تلاش واقع در تهران، خيابان وليعصر، نرسيده به چهارراه پارک وي برگزار میگردد
شرکت:هميار گهر حديد سيرجان از زیرمجموعه های #کگهر در ۶ماهه به سود ۲۰۲۶ میلیارد ریالی رسیده است
#شصفها در فروردین  5230  میلیاردریال فروش را داشته است و اردیبهشت ماه با رشد خوب ۱۱۷۹۷ میلیارد ریال فروش داشت و خرداد ۵۶۵۸ میلیارد ریال فروش زد ۳ماهه خوبی داشت و۲۲۶۸۶ میلیارد ریال فروش زد
در تیر ۷۲۰۹ میلیارد ریال و مرداد ۹۰۹۳ میلیارد ریال فروش زد
در ۵ماهه به عدد ۳۸۹۸۸  میلیارد ریالی رسیده است که مشابه قبل است.
#تیپیکو در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی نشده تلفیقی به سود ۷۸۴۳ ریالی رسیده است و در سود اصلی این عدد ۴۵۶۱ ریال است.
#کروی
به اطلاع مي‌رساند با توجه به عدم رعایت دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، شرکت بورس اوراق بهادار تهران ، طی نامه شماره 1389097 مورخ 1404/05/13 ضرورت رعایت موارد فوق ظرف مهلت 1 ماه را به شرکت تاکید نمود
لکن به رغم پیگیری‌های انجام شده، ناشر موارد فوق را ارایه ننموده است.
با توجه به اتمام مهلت 1/5 ماهه ناشر به علت عدم رعایت دستورالعمل های مصوب سازمان، نماد معاملاتی ناشر تعلیق می گردد.
بدیهی است بازگشایی نماد معاملاتی ناشر منوط به رعایت الزامات ماده 7 بند 1دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان می باشد.
مهم برای #وتوصا
یرو افشای اطلاعات بااهمیت آبان ماه سال گذشته مبنی بر فروش شرکت های سرمایه پذیر دیجی کالا و هزاردستان توسط شرکت نوین اندیشان سرآوا پارس (سهامی خاص) و در راستای اجرای مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان ، به اطلاع سهامداران گرامی میرساند مجمع عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت نوین اندیشان سرآوا (سهامی خاص) در تاریخ 1404/06/11 برگزار و طبق تصمیم مجمع مذکور سود تقسیمی به مبلغ 84،045،813،600،000 ریال (319،323 ریال به ازای هر سهم) مصوب گردید . که با توجه به تعداد سهام مالکیت شرکت گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران (سهامی عام) در شرکت نوین اندیشان سرآوا (34،790،765 سهم) سود نقدی، سهم این گروه به مبلغ 11،109،491،452،095 ریال می باشد . لازم به ذکر است سود تقسیمی فوق الذکر که پیش‌تر به‌صورت علی‌الحساب دریافت گردیده بود، به سود قطعی تبدیل شد . مراتب جهت استحضار سهامداران گرامی ایفاد می گردد .
#دکیمی به اطلاع مي‌رساند با توجه به عدم رعایت دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، شرکت بورس اوراق بهادار تهران ، طی نامه شماره 1378572 مورخ 1404/05/01 ضرورت رعایت موارد فوق ظرف مهلت 1/5 ماه را به شرکت تاکید نمود
لکن به رغم پیگیری‌های انجام شده، ناشر موارد فوق را برطرف ننموده است.
با توجه به اتمام مهلت 1/5 ماهه ناشر به علت عدم رعایت دستورالعمل های مصوب سازمان، نماد معاملاتی ناشر تعلیق می گردد.
بدیهی است بازگشایی نماد معاملاتی ناشر منوط به رعایت الزامات ماده 7 بند 3 (صورت‌هاي مالي مياندورهاي 6 ماهه حسابرسي نشده منتهي به 1404/03/31) دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان می باشد.
مجوز افزایش سرمایه 200% #شرانل از محل سود انباشته صادر شد
#وگردش به استناد ماده 12 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت 2 روز کاری متوقف می گردد.
بدیهی است ناشر موظف به رفع ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده می باشد.
افزایش نرخ در #کحافظ
 در خصوص افزایش نرخ فروش تمامی محصولات شرکت از تاریخ 1404/07/01 به میزان میانگین 12تا 15% با توجه به نوع محصول اجرایی می گردد. لازم به توضیح است که افزایش نرخ اعلامی با توجه به حجم حوزه فروش داخلی و نوع محصولات افزایش 7 درصدی درآمد عملیاتی سال 1404 را به دنبال خواهد داشت.

 

بتا سهم

#کدال_نگر

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *