وآرین

وآرین در 12ماهه 434 ریال محقق کرده است . با توجه به سیاست شرکت مبنی بر تنوع بخشی به پورتفوی سرمایه گذاریها و استفاده از فرصت های بازار سرمایه نسبت به افزایش حجم سرمایه گذاری در سهام شرکت های بورسی اقدام نمود. لذا مبلغ سرمایه گذاری های کوتاه مدت نسبت به دوره مالی گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

پلاسک

پلاسک در 12ماهه 6 ریال زیان محقق کرد و سهم زیان خود را کاهش داده است . پلاسک سهمی که 9 ماهه 3623 میلیارد ریال فروش داشت !! 42 میلیارد ریال زیان کرده است و 46 ریال به ازای هر سهم زیان داشت . در 6 ماهه زیان عملیاتی 40 میلیارد ریال بوده و 9 ماهه زیان عملیاتی به 27 میلیارد ریال رسیده و 12ماهه این عدد 20 میلیارد ریال سود عملیاتی بود و این نکته مثبت گزارش پلاسک است.

غمهرا

غمهرا یا همان سس فروش بازارما در 12ماهه 2276 ریال سود محقق کرده است که 327% از مدت مشابه سال قبل بهتر است . گزارش خوبی است
9ماهه 966 ریال سود محقق کرد .سهم در 6 ماهه 567 ریال محقق کرده بود  مهرام در 3 ماهه 170 ریال محقق کرده بود. در 3ماهه .سهم 841 میلیارد ریال فروش و 42 میلیارد ریال سود عملیاتی و سود خالص 15 میلیارد ریالی را داشت
در 6 ماهه فروش 1768 و سود عملیاتی 107 و سود خالص 53 میلیارد ریال شده بود .

در 9 ماهه سود عملیاتی از 107 به 192 میلیارد ریال رسیده و رشد خوبی را داشته و سود خالص نیز 90 میلیارد ریال است . در 12ماهه سود عملیاتی از 192 به 357 میلیارد ریال رسید و عالی بوده است.

بتاسهم

 

تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.

کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse

ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org

خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *