فروس
فروس تجدیدی شد هم تجدید هم انباشته ۳۸۶%
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۸۷۴,۴۹۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۴,۲۴۹,۲۶۶,۶۱۳,۰۷۰ ریال از محل سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي و بهبود نسبت هاي مالکانه که در تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۲ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده است.
بزاگرس
بزاگرس با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۶,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳ لغایت تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
پارس
مهم برای پارس بر اساس ابلاغ وزیر محترم نفت طی نامه شماره ۲۶۲۶/ص/م مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۲ از ابتدای سال ۱۳۹۹ ضریب خوراک دریافتی واحد استحصال اتان این شرکت (ضریب A) از ۶۲% به ۷۰% افزایش یافته و برای مدت ۵ سال ثابت خواهد بود.لازم به ذکر است با توجه به برنامه افزایش میزان تولید این شرکت و شرکت وابسته و افزایش قیمت ارز در سال ۱۳۹۹ پیش بینی می گردد، سود سال ۱۳۹۹ این شرکت نسبت به سال قبل تفاوت چندانی نداشته باشد.ضمنا تحلیل حساسیت ضریب A در گزارش تفسیری ارائه گردیده است.
بتاسهم
تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold