بررسی سهم های گروه تجهیزات و ماشین آلات

در میان شرکت های مطرح این گروه، #بموتو #مادیرا #تایرا #لابسا #لسرما بهترین P.e ttm را دارند.

طی فروردین، تعداد تولید محصولات #لخزر 7درصد بیشتر از متوسط سال 99 بود. سایر شرکت ها به دلیل تعطیلی های سنتی، حجم فعالیت اندکی نسبت به میانگین سال داشته اند. #مادیرا #لابسا #بشهاب #لخزر در فروردین 1400 چندین برابر فروردین سال 99 تولید داشته اند.

مقدار فروش طی فروردین نسبت به میانگین سال قبل طبیعتا رقم اندکی است اما #تایرا #بموتو #لابسا #لبوتان #مادیرا طی فروردین 1400 چند برابر فروردین 99 محصول فروخته اند.

درآمد محقق شده در فروردین 1400 در #مادیرا و #بشهاب از متوسط ماهانه سال 99 بالاتر بوده است. همچنین درآمد #مادیرا در فروردین از اسفند 99 نیز بالاتر بوده است که یک رکورد است.

به دلیل تعطیلی های سنتی در فروردین و همچنین وضعیت کرونا، طبعا متوسط درآمد فعلی از اسفند ماه کمتر است و نمی توان آن را به کل سال تعمیم داد. ما این روند را طی ماه های بعدی نیز دنبال می کنیم، فعلا مادیرا و بموتو در شرایط خوبی هستند، پس ازان لخزر، لابسا و لبوتان توسعه خوبی در حجم فعالیت داشته اند.

 

ولید هلالات

بررسی سهم های گروه تجهیزات و ماشین آلات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *