🔷 شرکت پلی پروپیلن جم در دو هفته اخیر مجموعا ۴،۰۳۲ تن محصول پلی پروپیلن نساجی HP510L در بورس کالا عرضه کرده که تقاضای ۱،۹۳۲هزار تنی داشته است.
🔷 قیمت پلی پروپیلن نساجی که از اردیبهشت سال گذشته با چاشنی رشد قیمت های جهانی و نرخ دلار در اکثر ماه ها به جز آبان ۹۹(انتخابات آمریکا) روند صعودی داشته است و از کف قیمتی در اردیبهشت ۹۹ حدود چهار برابر شد و در اسفند به سقف ۴۴ هزار تومانی رسید.در سال جدید با به وجود آمدن انتظارات کاهشی نسبت به نرخ ارز و همچنین ثبات و کاهش جزئی قیمت جهانی پروپیلن برای افزایش بیشتر از سقف قیمتی حدود ۹ درصد اصلاح داشته و در قیمت ۳۹،۴۰۰ تومان قرار گرفته است.
🔷در بورس کالا نیز که از اردیبهشت تا بهمن اغلب تقاضا فراتر از عرضه بود و شاهد ایجاد رقابت قیمتی بودیم اما در یک ماه گذشته در برخی موارد شاهد کم تر بودن تقاضا نسبت به عرضه بوده ایم.
کارگزاری بانک صنعت و معدن
تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold