تداوم فروش های عالی از #شیران
🔹 سال مالی شرکت منتهی به آذر ماه است و در سال مالی گذشته متوسط تولیدات شرکت بر عدد ۱۴٫۷۵۰ تن استوار بوده است. در فصل اول سال مالی جدید ۱۷٫۴۸۴ تن به طور متوسط تولید داشته است و در فروردین و اردیبهشت هم در حدود حدودا ۱۸ هزار تن تولید دارد.
🔹شیران در فصل اول و دوم سال مالی قبل به طور متوسط هر ماه ۱۹۶ و ۱۴۰ میلیارد فـروش داشت. در فصل سوم و چهارم متوسط فروش ۲۲۶ و ۳۸۹ میلیاردی را گزارش کرده بود، در فصل اول سال مالی ۱۴۰۰ هر ماه ۴۳۷ میلیارد فروش زده است و در دو ماه اخیر نیز ۴۳۲ و ۴۶۱ میلیارد ارقام فروش گزارش شده بر روی کدال است.
🔹مقدار فـروش LAB س.گ صنایع شیمیایی در ماه جاری ۹٫۲۱۱ تن ( میانگین سال قبل ۸٫۶۰۰) و نرمال پارافین ۷٫۴۳۴ تن (میانگین سال قبل ۶٫۸۰۰) تن است. در ماه جاری ۳٫۳۰۰ تن صادرات LAB داشته است.
🔹نرخ فـروش تمامی محصولات شرکت در ماه جاری به طور متوسط ۲۷ هزار و ۲۰۰ تومان است که ۱۱ درصد نسبت به ماه قبل رشد دارد و افزایش ۶۳ درصدی نسبت به میانگین سال مالی قبل دارد.
کارگزاری بانک صنعت و معدن
تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold