افزایش سرمایه 569 درصدی #قشهد از محل سود انباشته , مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها مورد تائید حسابرس قرار گرفت.

#فاما
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-04A-117 مورخ 1404/08/13  بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1404/09/10  افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 8,700,000 میلیون ریال به‌مبلغ 12,500,000 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 3800000 میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ 1404/09/25 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
تامین سرمایه #امین در 6ماهه به سود 363 ریالی رسیده  در 9ماهه این عدد به 537 ریال رسید و ۱۲ماهه با سرمایه ۲۵هزار میلیارد ریالی ۶۰۰ ریال سود محقق کرده است
#ونفت
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-04A-142 مورخ 1404/09/12
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 14:00 روز یکشنبه مورخ 1404/10/07 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران_ خيابان وليعصر – بالاتر از صدا و سيما – خيابان استقلال – مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش برگزار میگردد
ب– دستور جلسه : 
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
#فاراک برنده مناقصه شد
بر اساس ابلاغیه شماره 1404/865/396023 مورخ 1404/09/27 شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب (سهامی خاص) این شرکت برنده مناقصه فروش TUBING HEAD SPOOL به مبلغ 1،294،834 میلیون ریال گردیده است. معادل 10% از مبلغ کل قرارداد ضمانتنامه حسن انجام تعهدات به کارفرما ارائه خواهد گردید، نحوه تسویه آن 25 % از مبلغ کل قرارداد به عنوان پیـش پرداخت در قبال ارائه ضمانتنامه بانکی و مابقی آن طبـق مفـاد قرارداد می باشد. لازم به ذکر است مدت اجرای آن 12 ماه از زمان انعقاد قرارداد می باشد. شایان ذکر است به استناد ابلاغيه از سوي كارفرما و پس از انجام مقدمات اوليه و ارائه تضامين مربوطه، قرارداد امضاء و مبادله مي گردد كه به محض انجام آن افشاي لازم صورت خواهد گرفت.
#کوچین به مجمع دعوت کرده ولی دستور کارش هنوز مشخص نیست احتمالا افزایش سرمایه خواهد بود
جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز شنبه مورخ 1404/10/06 در استان مازندران ،شهر محمود آباد به آدرس کيلومتر 8 جاده آمل ،شهرک صنعتي شهداي محمودآباد(تشبندان )شرکت توليدي کوچين برگزار میگردد
#دتولید و شناسایی سود بیش از ۳۲۰ میلیارد تومانی
پیرو آگهی مزایده منتشره در روزنامه همشهری به شماره 9564 مورخ 1404/09/24، جلسه برگزاری مزایده فروش تجهیزات و تاسیسات مازاد واقع در شرکت داروسازی تولیددارو برگزار گردید.
نتايج برگزاري مزايده تنها شرکت کننده حاضر در مزایده، شرکت بیوسان فارمد پیشنهاد خرید خود را در پاکت دربسته تحویل شرکت فروشنده نموده و خریدار دیگری در مهلت قانونی برگزاری مزایده حاضر نگردید.
مبلغ مورد توافق 3,286,000 میلیون ریال
#ثاخت در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی نشده به سود ۱۲۹ ریالی رسیده است
#ثاخت جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 14:00 روز چهار شنبه مورخ 1404/10/10 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس هتل بزرگ ارم به نشاني تهران، به نشاني تهران، اتوبان حقاني، تقاطع همت، هتل بزرگ ارم، سالن همايش چند منظوره سپهر برگزار میگردد
#بموتو در گزارش تلفیقی  6ماهه به سود 172 ریالی رسیده است و در سود اصلی 178 ریال و 9ماهه 260  ریال ۱۲ماهه ۳۰۸ ریال سود محقق کرده است .
#خراسان   بر اساس ابلاغیه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به دلیل برودت هوا و افت فشار گاز، این شرکت از روز پنج شنبه مورخ 1404/09/27 واحدهای اوره و آمونیاک را به طور کامل از مدار تولید خارج نمود و در ایام توقف تولید، تعمیرات اضطراری واحدهای تولیدی انجام خواهند گردید. مزید استحضار است پیش‌بینی تولید جهت سال 1404 بر مبنای 296 روز تولید می‌باشد و معادل 69 روز جهت توقفات ناشی از قطع گاز و یا توقفات غیر معمول در نظر گرفته شده است. به محض رفع محدودیت دریافت گاز سوخت و خوراک و شروع مجدد فعالیت تولید، مراتب بلافاصله به استحضار سهامداران محترم خواهد رسید.
#وساپا چه سهم هایی را میگیرد
جناب آقای دکتر واشقانی فراهانی رئیس محترم اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار با سلام احتراماً؛ بازگشت به نامه شماره 1458815 مورخ 1404/09/26موضوع ارائه مستندات نحوه تسویه مزایده واگذاری ملک، به استحضار می رساند بر اساس توافقات انجام شده فیمابین شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا و شرکت خودرو سازی سایپا، مقرر گردیده جهت تسویه مابه ازای حاصل از واگذاری املاک، شرکت خودرو سازی سایپا نسبت به واگذاری سهام شرکتهای “مجموعه های پرسی توسعه صنایع خودرو(ایدکو پرس)” و “صنایع رنگ و رزین طیف سایپا( طیف سایپا)” را بر اساس ارزیابی سهام و اخذ گزارش کارشناسان رسمی قوه قضائیه تا میزان تسویه کامل مطالبات شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا، اقدام نماید.شایان ذکر است، تا تاریخ تهیه این نامه مراتب انجام عملیات ارزیابی سهام و اخذ گزارش کارشناسی و همچنین تهیه پیش نویس قرارداد واگذاری سهام شرکتهای فوق الذکر در مراحل پایانی بوده و قطعیت آن در شرف انجام می باشد. بدیهی است در صورت نهائی شدن قرارداد واگذاری و تسویه کامل مطالبات ناشی از واگذاری املاک، مراتب جهت استحضار سهامداران در سامانه کدال انتشار عموم خواهد یافت. داود عبداللهی سرپرست شرکت
#وشهر فروش 56 رقبه از املاک مازاد بانک شهر با شرایط نقد، نقد واقساط از طریق اعطای تسهیلات (اجاره به شرط تملیک) و نقد و تهاتر- مزایده 1404/10
#وگردش به استناد ماده 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1404/10/03 ) متوقف می گردد.
#وتجارت  آگهی مزایده سهام شرکت مولد نیروگاهی تجارت فارس
#دتولید به استناد ماده 12 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت 2 روز کاری متوقف می گردد.
بدیهی است ناشر موظف به رفع ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده می باشد.
#وساپا به استحضار می رساند درخواست ناشر برای ارایه مهلت جهت رعایت ماده 19 مکرر 1/ 12 مکرر 4 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات مورد تایید سازمان بورس و اوراق بهادار قرار نگرفته است، لکن به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر،
تعلیق نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ 1404/10/10 ادامه می یابد.
فرآورده هاي سيمان شرق #کفرآور در 3ماهه به سود 1188 ریالی رسیده است 264 میلیارد ریال سود عملیاتی و 213 میلیاردریال سود خالص
#دعبید  داروسازی دکتر عبیدی در راستای افزایش دسترسی به درمان های نوین، برای نخستین بار داروی فینرنون را با نام تجاری میکلون (Miqlon) به بازار دارویی کشور عرضه کرد. پیش بینی می شود این محصول موجب تقویت سبد محصولات و بهبود جایگاه رقابتی شرکت شود . داروی میکلون (Miqlon) در درمان بیماان دیابتی مبتلا به بیماری مزمن کلیه و همپنین گروهی از بیماران مبتلا به نارسایی قلبی کاربرد دارد و یکی از داروهای نسل جدید این حوزه درمانی است .
مجوز افزایش سرمایه 29% #پدرخش از محل سود انباشته صادر شد
مجوز افزایش سرمایه 353% #دزاگرس  از محل سود انباشته صادر شد
مجوز افزایش سرمایه 70% #قرن   از محل سود انباشته صادر شد
#ثشاهد  فروش 5باب ویلای شهرک باران
مجوز افزایش سرمایه 40% #حگهر از محل سود انباشته صادر شد
مجوز افزایش سرمایه 14% #پاکشو  از محل سود انباشته صادر شد
مجوز افزایش سرمایه 39 درصدی #ثالوند از محل سود انباشته صادر شد.
مجوز افزایش سرمایه 14% #کویر  از محل سود انباشته صادر شد

 

#کدال_نگر

بتا سهم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *