مروری بر روند فروش تایرسازها


در میان تایرسازها سال مالی پکویر منتهی به آذرماه بوده و همکنون گزارش اولین ماه از سال مالی خود را داده است اما سایرین سال مالی منتهی به اسفند دارند.

#پاسا و #پسهند که محصولشان چندان شامل نظام قیمت گذاری نیست طی دی ماه نسبت به گذشته نرخ فروش خود را به ترتیب 23درصد و 17درصد افزایش داده اند.

سایرین 52تا70 درصد نرخ فروش خود را در دی نسبت به 9ماه قبل ازان افزایش داده اند. یعنی متوسط تایر حدود 35میلیون تومانی به 60میلیون تومان رسیده است.

به لحاظ مقداری، #پتایر 5درصد بالاتر از میانگین ماهانه، عمل کرده #پکرمان #پسهند #پیزد هم 4درصد بیشتر از همیشه محصول فروخته اند.

#پاسا اندکی کمتر از متوسط ماهانه محصول فروخته و #پکویر هم که در اولین ماه سال مالی است.

به طور کلی درآمد دی ماه #پتایر 96درصد بالاتر از میانگین 9ماه قبل ازان است. در #پیزد این عدد 68درصد و در #پکرمان 59درصد است که علت آن عمدتا به دلیل نرخ فروش و پس ازان مقدار فروش است.

ولید هلالات

تحلیل شرکت های بورس اوراق بهادار را در گزارش بازار بخوانید.
کانال تلگرام: https://t.me/farabibourse
ما را در آپارات دنبال کنید: http://www.aparat.com/kargozari.org
خرید و فروش آنلاین سکه و طلا : https://kargozari.org/2018/05/25/gold

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *